Близо 10 месеца след като с вече бившия й мъж

...
Близо 10 месеца след като с вече бившия й мъж
Коментари Харесай

Копие на Петканов: Алекс Богданска показа новия мъж

Близо 10 месеца откакто с към този момент някогашния й мъж – Даниел Петканов, оповестиха, че се развеждат, манекенката Алекс Богданска се престраши да се покаже в общественото пространство с нов джентълмен. Това стана на гей женитба в Лондон. Родната звезда отиде на събитието на разположение с ухилен млад мъж, за който доста хора подозират, че може да е новата й тръпка. Впечатление прави, че той е копие на Петканов.

Името на мъжа, в чиято компания Богданска отиде на сватбата в Лондон, е Иван Стоименов. Той е управител в безценен хотел и няколко заведения в британската столица, написа „ Уикенд ”. Двойката сподели общи фотоси от сватбата в понеделник, когато е било и самото събитие. Още през октомври моделката се е снимала с Иван пред хотела, който той ръководи. Сградата се намира в Южен Кенсингтън – един от най-скъпите квартали в Лондон. За нощувка на човек в елементарна двойна стая в хотела се заплащат над 300 паунда.



Не е ясно дали мотивът за фотосите на Алекс там е сантиментална история с мениджъра, или става въпрос за елементарен работен ангажимент на манекенката. Известно е, че тя, с изключение на сполучлив български инфлуенсър, е и една от най-търсените ни моделки в чужбина. Често я ангажират за фотоси в разнообразни страни и нищо чудно да е била наета за рекламна фотосесия и във въпросния хотел. Снимките с мениджъра му може да са правени апропо.

Още преди месеци се заприказва, че някогашната госпожа Петканова е намерила заместител на мъжа си Даниел, върху който познати на фамилията хвърлят главната част от виновността за развода. Пуснаха се клюки, че Александра има богат ухажор в чужбина. Повод за тях бяха честите й пътувания зад граница. Дали тайнственият мъж, за който се говореше, че я теши от тъгата след развода, е кавалерът й на гей сватбата? Манекенката резервира безмълвие по тематиката. Тя обаче даде да се разбере, че с Иван не се познават от през вчерашния ден. Това стана в клип, който пусна в обществените мрежи. В него Алекс демонстрира чаша чай, който Стоименов й купил сякаш с цел да се стопли с него. Когато обаче решила да отпие, чаят се оказал заледен – бил платен предходния ден. „ Ванката – моят остарял добър познайник, се грижи доста добре за мен, купил ми е чайче ”, смее се Богданска. По този метод излиза наяве, че с кавалера й от сватбата е познават към този момент много време.

Първата фотография с нея, оповестена от Иван в обществените мрежи, е от началото на октомври – точно пред хотела, който той ръководи. Преди това е пускал фотоси с доста други дами, както и няколко фотоса от пътувания по света дружно с млад мъж с тип на фотомодел, какъвто, апропо, има и самият Стоименов.

Някои от почитателите на Алекс в обществените мрежи й задават въпрос дали Иван не е „ другарка ”. Тя не дава отговор, само че небезизвестният началник Борис Петров е написал под един от тези мнения: „ 100% ”. Той не изяснява какво го кара да е толкоз сигурен в това. Други от почитателите на някогашната госпожа Петканова се радват какъв брой добре наподобява тя в компанията на Ванката. „ Това ли е новият Дани в този момент? ”, пита една от фенките на манекенката. Друга се обръща към любимката си с благи думи: „ Не им се връзвай на гнусните коментарчета. Дано това е нова обич до теб ”. Коментарите са десетки, само че Алекс не дава отговор на нито един от въпросите, които й задават по отношение на Иван.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР