Близо 10 000 души са взели участие при обсъждането на

...
Близо 10 000 души са взели участие при обсъждането на
Коментари Харесай

Близо 10 000 души обсъдили с БСП Визия за България

Близо 10 000 души са взели присъединяване при разискването на плана " Визия за България " , показан от Българска социалистическа партия.

Над 160 са извършените срещи в 11 области на страната с жители, лекари, учители, представители на дребния и фамилен бизнес, членове и симпатизанти на левицата, заяви Българска социалистическа партия. Проведени бяха и диалози с представители на пациентски и лекарски организации, Сдружението на общинските лечебни заведения, Съюз " Произведено в България ", Национален съюз на Трудово-производителните кооперации, ЦКС, Отечествен съюз, Съюз на военноинвалидите, Общобългарски комитет " Васил Левски ", Конфедерция на публични организации от сигурността и защитата, Български съюз на частните бизнесмени " Възраждане " и доста други.

Десетки са предложенията и корекциите по документа от тези срещи, които предстоят да бъдат систематизирани и отразени в плана. 

Обсъждането на " Визия за България " продължава и в останалите области на страната, като акцент през идващите дни ще бъдат срещите в лечебните заведения с лекари и пациенти, прецизират от Българска социалистическа партия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР