Близнаци В мислите на тази зодия винаги препускат нови идеи и

...
Близнаци
В мислите на тази зодия винаги препускат нови идеи и
Коментари Харесай

Когато тези ЗОДИИ говорят, всички слушат в захлас

Близнаци

В мислите на тази зодия постоянно препускат нови хрумвания и забавни хрумвания, които с наслада желае да показа с близките. Близнаците са ваксинирани от досада и водят диалози с лекост. Склонността им да се хвърлят самоуверено в дълбокото от време на време им пречи да се концентрират върху една тематика и да преценяват в каква посока на насочат вниманието си.

И въпреки всичко представителите на този знак са прелестен образец за персони, които постоянно могат да се приспособяват в нова среда безпроблемно и проучват обстановката от доста гледни точки.

Водолей

Този знак има свободна душа, положително сърце и се стреми да бъде заобиколен от тъкмо такива хора. Нуждае се от интелигентни събеседници, които да правят оценка характерността му и способността бързо да намира решение на всеки проблем. Социалните му качества го вършат съвършен водач и оратор. Вроденото му възприятие за правдивост и желанието да пази слабите го тласкат към огромни и възвишени каузи, които осмислят всяко негово изпитание.

Когато приказва, всички слушат, тъй като несъмнено има какво да каже.

Везни

Този знак черпи своята мощ и убеденост от поддръжката на най-близките му хора. Мнозина го считат за " обезсърчителен романтик " и това не е нещо безусловно неприятно - везните са мечтатели с артистична и чувствена психика, които постоянно търсят по-дълбоки и стойностни взаимоотношения с другите.

Дават най-хубавите препоръки, а всяка дума, която произнасят, се усеща като топла и сърдечна прегръдка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР