Близнаците Ларс Бендер и Свен Бендер влязоха в лют спор

...
Близнаците Ларс Бендер и Свен Бендер влязоха в лют спор
Коментари Харесай

Близнаците Бендер се скараха след загубата от Борусия

Близнаците Ларс Бендер и Свен Бендер влязоха в пикантен спор на излизане от терена след загубата на техния Байер (Леверкузен) с 0:4 от Борусия (Дортмунд) в събота. 30-годишните играчи бяха недоволни от развоя на срещата.

“Обсъждахме какво можехме да създадем по-добре - разяснява Свен пред “Кикер”. - Трябва да умееш да споделяш това, което мислиш. Да, бяхме малко по-емоционални от естественото, само че това е тъй като не обичаме да губим. Това не е неприятно. По-лошо би било, в случай че не казваш това, което ти е на душата. Но всичко към този момент е в миналото”.

Ларс призна, че това надалеч не е първият му сходен спор с брат му: “Докато растяхме, беше обикновено да си разменяме удари в лицето, само че до пет минути всичко беше забравено. Всеки може да допусне загуба, само че не и по метода, по който ние се държахме в края. Боли, когато виждаш по какъв начин се разпадаме и позволяваме голове”.

Леверкузен губеше с 0:2 до 83-ата минута и имаше своите благоприятни условия, само че по-късно инкасира още две попадения.

Байер е със 7 точки след първите четири кръга в Бундеслигата. Бундеслига 4 кръг, събота 14 септември  Борусия Дортмунд 4:0краен резулат  Байер Леверкузен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР