Близнаци След неразбориите и предизвикателствата през изминалите седмици, даденият период ще

...
Близнаци
След неразбориите и предизвикателствата през изминалите седмици, даденият период ще
Коментари Харесай

Седмичният Хороскоп На Алена Излезе Току-Що, Но Не Бързайте Да Се Радвате! За Тези Зодии - Банкет, Но Животът На Тези 4 Знака Ще Рухне Из Основи!

Близнаци
След неразбориите и провокациите през миналите седмици, даденият интервал ще ви се стори в действителност лек и прелестен. Ще усетите предпочитание да си угаждате повече и да си доставяте удоволствия.

Рак
В края на май ще се опитате да вършиме доста неща по едно и също време – това ще развива у вас спомагателна тревога, само че ще се справите. Опитайте се да намерите поддръжка или пък просто почивайте повече.

Лъв
Ще съумеете да преодолеете усложненията си и с готовност ще се изявите пред тези, чието внимание търсите. Решени сте да доведете до дъно замислите си и надали някой ще е в положение да ви попречи.

Дева
През идната седмица ще доминирате в разнообразни полемики, въобще ще се изявите като талант в връзките. Ще предприемете съответни стъпки към реализирането на концепциите си.

Везни
През идващите дни ще усетите повод да извършите нещо по-дръзко и ексцентрично, за което преди не ви е достигал кураж. Ще действате импулсивно, въпреки че това не е изключително присъщо за вас.

Скорпион
Периодът ще бъде извънредно подобаващ за започването на нещо ново. Бъдете сигурни, че имате шансове за триумф, в случай че предприемете решителни дейности. Разчитайте на поддръжката на своите близки.

Стрелец
През идната седмица ще криете възприятията си зад усмивка, която няма да слиза от лицето ви. В душата ви обаче бушуват страсти, които не дават на мозъка ви да си почине даже за момент.

Козирог
Първите дни от интервала ще бъдат много скучни и пред вас няма да се открие кой знае каква опция за занимания. След средата му обаче приключенията ще заемат централно място.

Водолей
Седмицата ще стартира с забавни вести или пък инцидентно може да дочуете нещо, което не е предопределено тъкмо за вас, само че ще ви даде известна преднина. Отделете задоволително време за околните си.

Риби
В края на май ще влагате доста нерви в работата си и това ще ви изтощава. Ще имате много служебни задължения. Независимо от компликациите обаче, вие навлизате в сполучлив интервал. Към края на седмицата като че ли ще дишате по-леко.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР