БЛИЗНАЦИ Възможна е бърза романтика и освен ако не искате

...
БЛИЗНАЦИ Възможна е бърза романтика и освен ако не искате
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 25-29 ОКТОМВРИ

БЛИЗНАЦИ

Възможна е бърза романтика и в случай че не желаете нещата да се развиват бързо, може би е по-добре да държите нечия влюбена в вас на разстояние.

 Астролозите предизвестяват: Това са 5-те най-опасни дни през ОКТОМВРИ! Астролозите предизвестяват: Това са 5-те най-опасни дни през ОКТОМВРИ!
Октомври крие в себе си 5 сериозни дни и до момента в който някои към този момент може да са минали, можете да си извършите равносметка и да предвидите рисково...

Това е мъчно решение, в случай че се чувствате самотни или даже леко заинтригувани да знаете до каква степен могат да доведат нещата. Помислете обаче за огромната картина и дали сте подготвени да поставите другарство на карта.

РАК

Ще насочвате част от силата си в работата си и това може да бъде доста потребно, в случай че сега преодолявате раздялата. Ще бъде прелестно да се чувствате по този начин, като че ли имате някакъв надзор върху избрана област от живота си. Което от своя страна ще ви поведе по пътя към нова обич...

ДЕВА
 Как да привлечете шанса съгласно зодията си Как да привлечете шанса съгласно зодията си
Какво би трябвало да направи всеки знак от зодиака, с цел да не го напусне шансът? Овенът се предлага да се концентрира върху финансовата...

Чуването на вести, които смятате, че би трябвало да знаете от дълго време, може да докара до загуба на доверие и религия в различен човек. Това може да бъде най-неприятният миг за вас и може да ви накара да се чудите дали желаете да продължите да останете свързани с този човек.



ВЕЗНИ

Само тъй като срещите са били по-трудни по време на пандемията, не значи, че би трябвало да понижите стандартите си. Опитайте се да останете уверени, че положителните неща идват за тези, които са упорити и в това време търпеливи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР