Близначките Ива и Йоана, които бяха сред най-колоритните участнички в

...
Близначките Ива и Йоана, които бяха сред най-колоритните участнички в
Коментари Харесай

След участието си във „Фермата“ близначките решиха: Връщаме се в България!

Близначките Ива и Йоана, които бяха измежду най-колоритните участнички в новия сезон на риалитито „ Фермата “, оповестиха, че са взели решението да изоставят живота си в Мюнхен и да се завърнат в България. Двете ще отлетят до немския град, единствено и само, с цел да си съберат багажа дефинитивно и да реалокират сполучливия си бизнес от Германия в родината си.

Те обясниха решението си именно с участието си във „ Фермата “, което ги накарало да преосмислят житейската си концепция. Изненадващото признание на близначките стана ясно минути след края на втория дуел във „ Фермата “, на който една срещу друга се изправиха близначката Ива и сервитьорката от село Кула – Радилена. Блондинката успя да спечели надпреварата срещу иначе нахъсаната си опонентка и да прекрати нейното и на сестра й участие в шоуто.

Няколко поредни дни Ива и Йоана заявяваха, че ще направят прецедент в шоуто и няма да позволят на конкурентката си в предаването да вземе нито една точка в дуела. Блондинката обаче се оказа по-нахъсана и подготвена, и близначката загуби в битката, което прекрати и участието на сестра й.

Само за две седмици в шоуто, Ива и Йоана все пак успяха да вземат най-важното решение като част от отбора на емигрантите – да се завърнат в България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР