Близкият до Доналд Тръмп републиканец Джим Джордан не беше избран

...
Близкият до Доналд Тръмп републиканец Джим Джордан не беше избран
Коментари Харесай

Камарата на представителите в американския Конгрес не успя да излъчи говорител

Близкият до Доналд Тръмп републиканец Джим Джордан не беше определен за ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати. Така би трябвало да бъде извършен втори избор. При първото гласоподаване Джордан получи 200 гласа при нужни 217, с цел да бъде определен. Той срещна по-сериозна от предстоящата опозиция от личната си партия. Преди 2 седмици Камарата на представителите остана без ръководител, откакто група твърдолинейни републиканци съумяха да отстранят Кевин Маккарти от поста .

" Смятам, че е значимо да отворим още веднъж Камарата на представителите, с цел да можем да се погрижим за здравеопазането, сигурността и икономическите потребности на американския народ. Важно е да отворим още веднъж залата, с цел да можем да подкрепим Израел. Важно е да отворим още веднъж Камарата на представителите, с цел да можем да финансираме напълно напъните на украинците, които самоуверено се борят против съветската експанзия ", съобщи Хаким Джефрис, Лидер на малцинството в Камарата на представителите на Съединени американски щати.

Републиканците управляват Камарата на представителите с дребна разлика от 9 гласа . Конгресменът от Охайо Джим Джордан би трябвало да успее 20 свои съпартийци, които в този момент гласоподаваха срещу него, да трансформират мнението си преди идващия избор.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР