Близки, роднини и приятели 25-годишната Наталия Георгиева Маринова от бургаския

...
Близки, роднини и приятели 25-годишната Наталия Георгиева Маринова от бургаския
Коментари Харесай

25-г. Наталия потъна вдън земя след мистериозен разговор: Направете това ако не се прибера

Близки, родственици и другари 25-годишната Наталия Георгиева Маринова от бургаския жк „ Меден рудник “. Младата жена е изчезнала безследно на 17 август и към този момент шести ден е в неопределеност. Това заяви за Флагман.бг сестра й Любомира Христова.
„ На 17 август сутринта, към 10 ч. остави децата на мен да ги виждам. Трябваше да излезе да изтегли детските надбавки от банкомат, както и да заплати наема на жилището, в който живеят в „ Меден рудник “. Малко по-късно се чухме, аз й се обадих, да я запитвам къде е лъжичката на дребния, с цел да го нахраня. Тя тогава ми сподели нещо, което не беше планувано – че в случай че не се прибере до 12:30 ч. на обед, да отидем в моя фамилен апартамент, а тя ще пристигна там да ги вземе, когато й е допустимо. И от този момент край!
Звъняхме й няколко пъти, само че даваше свободно, следобедът към този момент беше изключен. Нямаме никаква връзка с нея “, ридае сестра й Любомира.
Наталия живее с мъжа си и двамата им синове – на 6 и 1,4 година Именно той е подал сигнал в полицията още същия ден за изгубването й.
25-годишната бургазлийка е безработна. Сестра й твърди, че няма врагове. Била кротка и добра. Нямало никаква причина да избяга.
Близките й умоляват всички, които имат информация за местонахождението на Наталия, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото районно ръководство.
От Пресцентъра на бургаската полиция оповестиха, че за последно дамата е видяна на 17 август към 12,30 часа на централната жп гара в Бургас. Хванала е трен за София. Проследени са и последните й телефонни диалози. Говорила е с майка си на 19 август, само че не й е споделила безусловно нищо за местонахождението си.
Издирването й продължава. Натали е висока 160 см, с черна дълга коса и пиърсинг на носа. Облечена е била на 17 август със светлосив потник, къси дънкови панталонки, с чехли. Носела е черна раница и наследник сак, с които и зачена от видеокамерите на гарата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР