Близки, приятели и колеги се простиха с Иван Ласкин в

...
Близки, приятели и колеги се простиха с Иван Ласкин в
Коментари Харесай

Стотици колеги и приятели си взеха последно сбогом с Иван Ласкин

Близки, другари и сътрудници се простиха с Иван Ласкин в храма " Свети Седмочисленици ". Стотици изпратиха един от най-обичаните български артисти. Хората си спомниха за неговата усмивка, сензитивност и откровеност.

Иван Ласкин ни напуща на 48 години, само че ще остане вечно измежду нас с незабравимите си екранни функции, измежду които са " Васко да Гама от село Рупча ", " Хайка за вълци " и " Дунав мост ".
Теди Москов, режисьор: Невероятно ерудиран. С него съм водил такива диалози по история, просвета и изкуство. С необикновено възприятие за комизъм, по този начин с кеф се надприказвахме двамата и ослепителен актьор! Бог да е с него във безконечния му път!

Боил Банов, министър на културата: Още един знак на генерации българи си отиде. Виждаше се още от възпитаник, че има изключителни гении. Тъжно е, доста тъжно! Някак си взе и да зачестява, което е изключително неприятно!  Прощаваме се с Иван Ласкин Прощаваме се с Иван Ласкин
Днес изпращаме в последния му път Иван Ласкин - артистът с открития взор и острия език, който не съумя да завоюва последната борба в живота си.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР