Близки и роднини на почти 1-годишния Атанас Нанев молят за

...
Близки и роднини на почти 1-годишния Атанас Нанев молят за
Коментари Харесай

Дай шанс за бебе Наско: Събират се вещи за Благотворителен базар в Раковски

Близки и родственици на съвсем 1-годишния Атанас Нанев молят за помощ. Невръстното детенце е диагностицирано със Синдром на Уест.  Благотворителен базар за бебе Наско ще се организира в Раковски на 22 октомври. За задачата доброволци набират разнообразни движимости за базара. 
Прочетете още
" Искаме да помолим всички от сърце, които имат пъзели, настолни игри, книги, играчки, аксесоари, домашни вкусотии и др (БЕЗ ДРЕХИ И ОБУВКИ) и не са им нужни, да ги дарят в интерес на бебе Наско ", показва Диди Янчева, която е измежду хората, набиращи даренията. Всеки искащ може да се свърже с нея на телефон 0896 35 25 44.

Наско е роден в 32 г.с. от двуплодна бременност. В шестия месец родители му виждат, че изостава в развиването по отношение на близначката си- не може да седи независимо, не се заглежда.

" На 19.07.2023г. постъпихме в УМБАЛ " Св. Георги " за слагане на диагноза.  По време на престоя ни в отделението, стартира серия от епилептични конвулсии, 6-8 пъти на ден с 20-25 пристъпа.  Без смяна в приложеното лекуване от Кортикостероид, Клоназепам, Леветирацетам. След направено ЕЕГ  откриха дребни сектори с класическа хипсаритмия и преобладаващи с модифицирана хипсаритмия. От болничното заведение ни изписват 27.08.2023г. със  Синдром на Уест.  Българското опазване на здравето няма какво към този момент да направи за нас и потърсихме избавление в Турция за нашето дете. На 27.09.2023г към този момент бяхме в Acibadem. Още на същия ден му направиха ЕЕГ. Заключението от ЕЕГ-то потвърди епилептично разтройство, епилептична енцефалопатия и модифицирана хипсаритмия ", описват родители му. 

Базарът " В помощ на бебе Наско " е плануван за 22.10.23г. от 9.00ч до 13.00ч на центъра в кв. " Секирово ", Раковски. 

" Скъпи донори, Моля ви да дадете късмет на моето дете! Имаме потребност от вашата морална и финансова поддръжка, с цел да успеем дружно да върнем Наско здрав и благополучен при неговите две сестрички! ", молят родителите. 

Дарителска сметка:

Банка ДСК
IBAN BG 92 STSA 9300 0030 2810 58
BIC STSABGSF
Титуляр Атанас Нанев

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР