Близки до певицата разкриват, че розовия период на певицата Силвия

...
Близки до певицата разкриват, че розовия период на певицата Силвия
Коментари Харесай

Край на идилията! Силвия Кацарова зарязана и от втория си мъж?

Близки до певицата разкриват, че розовия интервал на певицата Силвия Кацарова и вторият й брачен партньор Любомир към този момент е в предишното, научи HotArena.

Неприятната обстановка се удостовери пред кореспондент на " Таблоид ", който засече Силвия да пазари в магазин от огромна верига в Княжево. Тя се отхвърли от някои от покупките, тъй като нямаше асистент, който да мъкне тежките торби до колата й.

Силвия изглеждаше превъзходно, като че ли излязла току- що от салон за хубост. Нейни сътрудници от музикалната сцена разкриват, че въпреки да прикрива проблемите си с въодушевление, поради слънчевия си манталитет, Силвия стада от поврат в връзките с втория си брачен партньор, поради който заложи всичко и скъса със остарелия си живот.

Любо, който като свеж жених, обожаваше известната певица, в този момент никак не й цепи басма и я оставил да се оправя сама с всичко. Освен това упорствал у дома да не се мотаят помощници, с цел да не се харчат пари. Затова Кацарова трябвало хем да тича по подготовки и турнета, хем да върти къщата. Мълви се, че преди три месеца баровецът даже се изнесъл от фамилния им дом.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР