Близки до 64-годишната американска певица Мадона смятат, че тя се

...
Близки до 64-годишната американска певица Мадона смятат, че тя се
Коментари Харесай

Мадона се „докара дотам, опитвайки се да се състезава с по-младите звезди

Близки до 64-годишната американска певица Мадона считат, че тя се е " докарала " до хоспитализация и следващо лекуване в интензивното поделение, пробвайки се да се мери с по-млади театрални звезди като Тейлър Суифт и Пинк. 

Кралицата на попа се е изтощила физически, подготвяйки се за огромното си турне по случай 40-ата годишнина, пише PageSix. Редовните натоварвания и подготовки довели до ненадейно припадане и дни на интубация, споделиха осведомени.

" Обратното преброяване в действителност стартира. Мадона заложи всичките си чипове на едно число, което беше това турне ", сподели неизвестен източник пред таблоида. Тя не е към този момент на 45, да не приказваме на 25. Тя трябваше да бъде в крайник с времето. Да се ​​напъва толкоз доста, беше извънредно рисковано.

И 33-годишната Тейлър Суифт, и 43-годишната Пинк започнаха скорошните си огромни турнета, характеризиращи се със замайващ театър - Суифт прави четиричасови шоута, до момента в който Пинк удивлява почитателите с въздушни каскади над главите им.

За да се състезава с младите звезди, Мадона посвети цялото си свободно време на подготовки, което последователно се отрази на нейното здраве. Близки на певицата видяха прекомерните й старания и се притесняваха, че това може да докара до орис, сходна на тази на Майкъл Джексън, който умря в навечерието на турнето си " This Is It " през 2009 година

„ Мадона беше в положително въодушевление преди случая, само че някои другари я посъветваха да спре и да откри време за отмора заради изтощителния график, който й следва “, сподели източникът.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР