Близка роднина на убитото 7-годишно момиченце в Момчилград е била

...
Близка роднина на убитото 7-годишно момиченце в Момчилград е била
Коментари Харесай

Жена убила малката Далма от Момчилград

Близка родственик на убитото 7-годишно момиченце в Момчилград е била прегледана в Спешното поделение на болничното заведение в Кърджали към 22 ч. нощес, написа уеб сайтът rodopi24.

Освидетелстването от доктор се прави на разположение,

което би трябвало да бъде арестувано. Така се ползва Законът за осъществяване на наказванията и задържането под стража, разкриха чудесно осведомени източници пред изданието.

Според криминалисти детенцето, което беше намерено убито в дома си, е удушено посредством прилепяне на устата и носа, а по-късно устните ѝ били залепени с тиксо.

По телцето на момиченцето не са открити други следи от принуждение, това написа в. „ Телеграф “.

Основната версия на Министерство на вътрешните работи е, че детето е било убито от жена, част от фамилията. Сигнал за натрупа е подала майката на момиченцето Садет Муса, откакто се прибрала от работа. „ Вътре нищо не беше допряно, не е ровено, не беше разбъркано, все едно някой просто се е прибрал у дома “, коментирали униформени пред „ Телеграф “.

Медици са безапелационни, че детето е било удушено, като някой е притискал устата и ръцете му с ръце. „ До момента в практиката ни

няма случай на причинител - мъж, който да души по този метод “,

изясняват те. „ Затова главната версия е, че тя е удушена от жена “, разясниха психолози от Министерство на вътрешните работи.

Най-дълго през вчерашния ден са траяли разпитите на майката Садет Муса, като в тях е взел участие и психолог на вътрешното ведомство.

Очаква се през днешния ден Окръжна прокуратура и Областна дирекция на полицията да дадат конференция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР