Близък до Левски човек е отпуснал краткосрочния заем, който взе

...
Близък до Левски човек е отпуснал краткосрочния заем, който взе
Коментари Харесай

Ганев разкри кой е отпуснал заем на Левски и какво се е случило с дарението от Пеевски

Близък до Левски човек е отпуснал краткосрочния заем, който взе клуба, с цел да заплати по една заплата на футболистите. Това разкри членът на Надзорния съвет Петър Ганев в утринния блок на bTV.

До момента се знаеше, че компания е отпуснала заем от 199 999 лева Пари, които бяха върнати предварително в края на предходната седмица. Ганев разгласи и доста добра вест за моментното финансово положение на клуба.

" Фирма с едноличен притежател, съумя да подкрепи. Поел съм персонален ангажимент да не споделям името. Това е човек, доста непосредствен до клуба, с който съм водил доста диалози. Степан Хиндлиян (председател на НКП) също е водил доста диалози с него.

Състоянието на Левски е по-добро, в сравнение с преди месец. Приходите ни са от лична активност - продажбата на карта (над 3200 до момента), продажба на продукти. Щеше да бъде изпусната съблекалнята, в случай че не беше платена по една заплата на футболистите.

Парите от депутата Делян Пеевски (дарение от 500 000 лева.) отидоха за налозите, за вноската за Национална агенция за приходите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР