Блейк Лайвли наистина знае как да наложи цяла модна тенденция.

...
Блейк Лайвли наистина знае как да наложи цяла модна тенденция.
Коментари Харесай

Груби обувки и елегантност - един есенен урок по стил от Блейк Лайвли

Блейк Лайвли в действителност знае по какъв начин да наложи цяла фешън наклонност. Доказателство за това е дръзкият ѝ, пъстър дрешник, който демонстрира освен добър усет, само че и същинско умеене за ексцентрични съчетания.
 Топ формата на Блейк Лайвли
Топ формата на Блейк Лайвли

Как излежда актрисата единствено няколко месеца след раждането

Наскоро още веднъж се изяви като кралица на модата - този път в есенен жанр. Актрисата към този момент е извадила облеклата и аксесоарите, подобаващи за хладното време, наблягайки, че даже в доста облекла, дамата може отново да бъде красива и впечатляваща. И даже и когато е поставила на краката си чифт груби, военнен вид обувки.

Миналата седмица актрисата бе уловена от папараците на една от присъщите за нея разходки из улиците на Ню Йорк, обута в " олицетворението " на есенните: чифт кафяви кубинки Dr. Marten.

И въпреки от дълго време обичаните обувки да не получават нужното внимание напоследък, изборът на Лайвли припомня, че те могат в действителност да бъдат безконечни, в случай че са съчетани вярно.

А актрисата ловко ги е комбинирала с класическа формула за есенно облекло, с която човек - светлосини прави джинси и огромен кариран блейзър с колан. Синя ватирана чанта Chanel и чифт AirPods са последните линии на визята ѝ.
 5 модела обувки, които ще виждаме на всички места през есен 2023
5 модела обувки, които ще виждаме на всички места през есен 2023

Ексцентрични, разчупени, странни

А комфортните, въпреки и груби, обувки на Блейк Лайвли потвърждават, че кубинките ще бъдат аксесоар, който едва ли в миналото ще излезе от мода. И това е изключително добра вест, като се има поради, че колкото по-студено става, толкоз по-трудно е да бъдеш хем удобен, хем съвременен, както акцентират от InStyle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР