Блейк Лайвли е вече почти на 35, но ни показва,

...
Блейк Лайвли е вече почти на 35, но ни показва,
Коментари Харесай

Блейк Лайвли откри най-щастливото място на света

Блейк Лайвли е към този момент съвсем на 35, само че ни демонстрира, че към момента пази детското в себе си и знае по какъв начин да се забавлява.
 Блейк Лайвли, храната, диетата и хранителният режим, който съблюдава за идеална форма
Тайната за съвършената форма на Блейк Лайвли

Как тъкмо се храни актрисата

Всъщност рожденият ѝ ден наближава напълно скоро (на 25 август) и очевидно таман по този случай е решила към този момент да повдигне уместно настроението си. И надали има по-добър метод от това да прекарваш специфичните си дни със семейство и то на най-щастливото място в света!

" Намерете ми по-щастливо място на света, на което да стартира празненствата за рождения си ден по-рано. Ще изчакам... ", написа Блейк закачливо като изложение към фотосите, които е качила в Instagram профила си.

И точно от тях разбираме кое е въпросното вдъхновяващо място. Това е Дисниленд в Калифорния, Съединени американски щати.

На фрагментите виждаме, че там Блейк се забавлява дружно с Робин, по-голямата си сестра. Двете са застанали пред двореца на Спящата хубавица, снимали са се с няколко принцеси на Дисни, разгледали са изложбата, отдадена на Междузвездни войни, и са похапнали сладки изкушения.

Нямаше по какъв начин да не ни направи усещане обаче фактът, че на никоя от фотосите не участват Райън Рейнолдс, брачният партньор на Блейк, или пък децата им. А би било повече от прелестно за едно дете да се наслаждения на през целия ден, прекаран в щуреене в Дисниленд.

Блейк Лайвли и Ана Кендрик още веднъж влизат в мистерията

Подготвя се продължение на " Лесна услуга "

Е, много евентуално е двамата родители към този момент да са водили дребните си наследници там, пък и за рождения си ден Блейк в действителност заслужава да се отдаде на занимания където, както и с който си изиска.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР