Благой Лачев изигра силен първи рунд срещу Тудор Костенюк, но

...
Благой Лачев изигра силен първи рунд срещу Тудор Костенюк, но
Коментари Харесай

Благой Лачев загуби след гилотина на MAX FIGHT 56

Благой Лачев изигра мощен първи рунд против Тудор Костенюк, само че при започване на втория беше открит с дясно кроше и след това заставен да се придаде при сполучлив захват за гилотина. Това беше последната ММА борба от главната бойна карта на галавечерта на MAX FIGHT 56 в зала “Арена София ”, чийто специфичен посетител беше суперзвездата Конър Макгрегър.
Лачев през цялото време беше решил да господства с битката си и го направи през съвсем цялата част от първия рунд. Сериозното му превъзходство беше видно, а захватът му през кръста на противника беше като че ли с клещи.

Благой даже реализира зрелищен суплекс и сигурно е направил усещане на Конър Макгрегър, а само последните няколко секунди от рунда бяха сполучливи за противника му.
Костенюк обаче реализира извънреден поврат при започване на втори рунд, когато изненада противника си със захват за гилотина и съумя да я заключи сполучливо. Преди това той беше записал убийствено дясно кроше в главата на разсеяния за секунда българин, който след това се съобщи и мачът завърши.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР