Благой Георгиев печели риалити шоуто Сървайвър, както първо Lupa.bg писа.

...
Благой Георгиев печели риалити шоуто Сървайвър, както първо Lupa.bg писа.
Коментари Харесай

Благо Джизъса лапва 450 бона

Благой Георгиев печели риалити шоуто „ Сървайвър ”, както първо Lupa.bg писа. Снимките на предаването са завършили на 25 април и спечелилият е явен. Джизъса към този момент се е похвалил на приятелите си, че е по-богат със 150 000 лв.. Той е изискал от Би Ти Ви хонорар от 300 000 лв., което е колосална сума за продукцията, само че все пак желанието му било задоволено. Сега към сумата ще бъдат прибавени още 150 000 лв. – огромната облага от шоуто. Факт е, че Благо много се постара и преди да отиде на острова, се погрижи за отличната си спортна форма.

Гелосаният футболист смъкна много килограми и извая тяло на Аполон за няколко месеца. Бившият на Златка Райкова влезе квалифициран в шоуто и ще го завоюва, настояват близки до плейбоя.

Заради слабия интерес към продукцията краят на риалитито е изтеглен със седмица по-рано и всички участници към този момент са си в България. Те бяха „ хванати ” и по мобилните си телефони, където се появиха на линия във вайбър. Джизъса надвива във финалното гласоподаване, което дефинира носителя на купата „ Последният оживял ”. И през тази година спечелилият е избиран посредством гласоподаване на останалите играчи в шоуто. Право на избор имат всички отпаднали в последния кръг на играта. Със сигурност за Благо са дали своят вот баджанакът му Георги Валентинов, фолкаджийката Татяна, както и дизайнерът Едис Пала.

Триумфът на някогашния футболист ще бъде излъчен в средата на май, когато е заложен да се излъчи последният епизод на шоуто. Така банковата сметка на мачото ще набъбне с общо 450 бона, които са извоювани по време на късия му брак с Полина Спасова. На първенеца от „ Сървайвър ” ще му се наложи да дели парите с булката си, с която са в развой на бракоразвод. Брюнетката към този момент е наела юрист и е подала документи за анулиране на брака им, като делото е планувано за юни, тъкмо година след обилния им църковен брак във Велинград.



Родителите на Полина (вляво) са най-доволни от разпадането на брака й с Джизъса

„ Допуснах неточност, че се омъжих за него, пуснала съм документите, делото стартира през юни ”, съобщи в сензационно изявление за „ Уикенд ” брачната половинка на Благо Джизъса – Поли. Тя опроверга слуховете, че си прави пиар и двамата ще се сдобрят.

„ Разочарована съм от неговото държание, това не е държание на женен мъж. Аз не виждам „ Сървайвър ”, само че мои близки и познати непрекъснато ми пишат, че е непосредствен с Татяна в шоуто, единствено я защитавал и тем сходни. Просто когато останах сама, реших, че по този начин ще е по-добре и отсега нататък. Явно в никакъв случай няма да се промени! ”, признава следващата разочарована младоженка на плейбоя, който има 4 деца от 3 дами. Благой искаше наследници и от младата си младоженка, само че тя изрично попари мераците му и предпочиташе да изчака, с цел да види по какъв начин ще потръгне бракът им. Уви, той стартира, само че не приключи добре.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР