Благой Георгиев е в топ десет най-религиозни футболисти в света.

...
Благой Георгиев е в топ десет най-религиозни футболисти в света.
Коментари Харесай

Благо Джизъса за новия патрирах: Даниил Видински е най-твърд във вярата си, най-смел, най-мъжествен

Благой Георгиев е в топ 10 най-религиозни футболисти в света. Вярата му може да е на показ, най-малкото с всички татуировки по тялото му, само че твърди, че прави всичко в името на Бог. Той е строго православен, макар изкушенията на светския живот.

„ Аз съм казвал, че колкото си по-близо до Господ, колкото повече живееш благоугодно както се споделя толкоз вярата е по-близо до теб и Господ е по-близо до теб. Брат ми беше в кома много време. Аз съм бил дребен и не съм го осъзнавал, чак по-късно го осъзнах. Нито майка ми, нито татко ми са толкоз вярващи. Но, виждате ли, като се постанова, като опре ножа до кокала, тогава искаш не искаш се молиш на Господ. И тогава видях със сълзите на майка ми и с това по какъв начин тя се молеше откровено, тогава бях очевидец на това, че в действителност същинската молитва към Господа от дълбината на душата ще се случи каквото би трябвало ”, описа по NOVA Благой Георгиев.

Според него светският живот пречи на човек по един или различен метод.

„ Затова има доста светии, които, с цел да са без изкушения вървят в килии в пустинята, с цел да нямат никакви изкушения Много светии са имали татуировки. Много патриарси са имали татуировки. Даже милиони православни хора в мюсюлманските страни имат татуиран кръст, който ги пази от потурчване, както се споделя ”, споделя Георгиев.

„ Аз не не преставам да си ги върша, само че си ги одобрявам. Като имаш поради, че за популярност на Бога съм ги направил, не от суетност или нещо друго. Всичките са ми от признателност към Бога, светия кръст ”, твърди футболистът.

Според него постоянно би трябвало да се гледа Божието предпочитание, тъй като хората са пристрастни и няма по какъв начин да изберат верния избор. „ Моят любимец е Даниил Видински. За мен той е най-твърд във вярата си, най-смел, най-мъжествен ”, сподели още Благой Георгиев и изясни, че прякорът „ Джизъса ” доста го нервира.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР