Благой Георгиев – Джизъса си показа в социалните мрежи татуировката

...
Благой Георгиев – Джизъса си показа в социалните мрежи татуировката
Коментари Харесай

Най-после! Джизъса си татуира Златка

Благой Георгиев – Джизъса си сподели в обществените мрежи татуировката с името на обичаната. Тя е направена за 2 година любовни връзки сред Златка Райкова и някогашния футболен национал. На татуировката написа: „ Злати 13.08.18 “.


Звездата на футбола, а по-отскоро и на модата, има табиет да татуира по-важните неща в живота по тялото си. Така най-вече са християнските знаци. Обикновено татуира и имената на дамите, с които има по-трайни връзки. Наскоро обаче реши да отстрани тези с Христина, майката на най-големите му две деца, както и името на татарката Есмер, която роди втория му наследник. В края на предходната година футболистът си татуира името на третия наследник, който Златка Райкова му роди – Благой Джуниър. Тогава разгласи, че последната му татуировка ще бъде с името на Златка. Сметнал, че има прекалено много рисунки и надписи по тялото си.

on Jul 8, 2020 at 10:09am PDT

Засега не е изцяло ясно дали и по кое време Джизъса и Златка са подписали, само че тя преди време разгласи, че двамата са прекарали прелестен меден месец при започване на лятото. Златка обаче напълно публично си го назовава „ моят брачен партньор “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР