Благовеста Бонбонова, една от претендентките за сърцето на най-желания български

...
Благовеста Бонбонова, една от претендентките за сърцето на най-желания български
Коментари Харесай

Участничка в Ергенът: Получих инсулт на 17 години, но най-страшното беше, когато видях родителите ми след това

Благовеста Бонбонова, една от претендентките за сърцето на най-желания български тв ерген Виктор Стоянов, едвам не си отишла единствено на 17. Плеймейтката от Ямбол, изгряла преди време на корицата на немския " Плейбой “, разкри повода за сполетялата я покруса.

" Притесних се доста от развода на родителите ми. Празнувах Коледа с другари, когато ми стана неприятно. Откарали са ме с кола за спешна помощ на спешна помощ в болничното заведение. Получила съм инсулт “, сподели участничката в " Ергенът “. Известно време бъдещата дива била сред живота и гибелта, а когато отворила очи, й се наложило цялостен месец да прекара на инвалидна количка.

" Направих си всички проучвания след инсулта. Включително тест за опиати. Бях чиста. Нямах даже високо кръвно “, споделя родената като Благовеста Цакова Бонбонова. " Най-страшното беше, когато видях родителите си. Косите им бяха побелели! Много е стряскащо, огромен потрес “, довери още еротичната моделка.

Месец и половина след инсулта Благовеста ходила на рехабилитация, до момента в който проходи и раздвижи обикновено крайниците си.

Приписват на кандидат-булката на Виктор Стоянов пикантни любовни истории с още доста мечтани бг ергени. Засега е доказана единствено връзката й с футболиста Пламен Димов, който я завлякъл с пари и години след раздялата към момента не ги връща. Освен че разтуптя сърцата на мъжката публика на паметния сексуален вестник, 31-годишната старлетка е омаяла с " танц по монокини “ и холивудската звезда Джейсън Момоа, написа " България Днес “.

Тя обаче не разкършила телеса персонално за Момоа, а за героя му в " Конан Варварина “.  " Никога няма да не помни фотосите на кино лентата в киноцентъра " Бояна “, тъй като беше доста студено, а трябваше да съм разголена. Накрая Джейсън Момоа благодари на мен и девойките, че сме издържали на тоя мраз. Даже съумях да се щракна с него, само че не видях фотографията, тъй като не ми я изпратиха “, разказа пред медиите Бонбонова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР