Благовест Аргиров определено успя да предизвика всеобща завист на плажа,

...
Благовест Аргиров определено успя да предизвика всеобща завист на плажа,
Коментари Харесай

Жената на единия брат Аргиров прикова погледите в Гърция

Благовест Аргиров несъмнено съумя да провокира всеобща злоба на плажа, само че не поради шлагерите си през годините или положителното си въодушевление, а поради жена си, която наподобява на холивудска звезда.

Семейството е избрало тази година да си почива в южната ни съседка Гърция, която в действителност е и подарък за красивата половинка на артиста Лили. Този път двамата са като младоженци - без друга компания.



Както може да предположите - двамата се радват на слънце, обич и доста разкош в първокласен комплекс до брега на морето. Наели са си каменна вила в гръцки жанр с неповторима градина и аспект към синята морска простор. Благовест и Лили се возили на яхта, карали кану в намерено море и събирали загар на уединен дребен залив единствено за тях двамата.

Кадрите, които Благовест Аргиров е сподедил на жена си, провокираха същински пожар в мрежата, изключително на фрагментите, на които тя театралничи по ефектен бял бански и показва топ фигура.

Изкусителната русокоска е втора брачна половинка на Благовест. С първата си жена Лин, която е норвежка певица, той се развежда след 7-годишен брак. От нея има огромен наследник Александър, който даже го подари с две внучета. Настоящата обичана на артиста също е чужденка и е родом от Румъния, само че владее съвършено български, защото от години живее у нас.



В началото на годината звездното семейство се нанесе в чисто нов дом за знамение и приказ в Банкя, обзаведен в бароков жанр. Благовест от дълги години ръководи империя от компании, най-много занимаваща се с търговия с недвижими парцели, с помощта на което е съумял да натрупа солидно положение. Заедно с брат му Светослав, който пък е женен за норвежката Кристин, възродиха музикалната си кариера и концертната си активност преди към две години. Основните им доходи обаче идват точно от бизнес начинанията им, а не от участия

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР