Благотворителното предаване - инициатива на Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ,

...
Благотворителното предаване - инициатива на Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ,
Коментари Харесай

Като две капки вода за всяко дете събра над 285 000 лева за превенция и закрила на децата от насилие

Благотворителното предаване - самодейност на Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ, е гледано от рекорден брой фенове

Над 285 000 лв. бяха дарени в благотворителната вечер на обичаното шоу за звездни фалшификати „ Като две капки вода за всяко дете “, в продължение на стратегическото партньорство сред Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ България. Спектакълът събра едни от най-обичаните български актьори – Владо Михайлов, Александър Сано, Софи Маринова, Маргарита Хранова, Веселин Маринов, Славин Славчев, Михаела Маринова и Миро, които съумяха да развълнуват феновете в дуети с осем надарени деца. УНИЦЕФ се надява до края на годината да се съберат над 800 000 лева от месечните дарения на феновете, дали своят вот за обичания си дует в предаването нощес.

Според формалните пийпълметрични данни, предаването е гледано приблизително от над един милион фенове, което усъвършенства с над 100 хиляди души най-високо регистрираната стойност от трите благотворителни вечери на  шоуто, излъчени през 2023 година Сред аудиторията в дейна възраст (18-59 г.), “Като две капки вода за всяко дете “ регистрира аудиторен дял от над 45%, което е повече от два пъти и половина над резултата на втората телевизия в класацията.

40630 месечни и еднократни донори се сплотиха в идеята “ЗаКрила на всяко дете ” за предварителната защита и закрилата на децата от принуждение във всичките му форми. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ България ще работи за разпространяване на модела на центровете за деца и фамилии, потърпевши от принуждение – “Зона ЗаКрила “ в цялата страна, за предварителната защита и реакцията в случаите на принуждение, полова корист и употреба на деца онлайн и ще продължи да образова другите експерти – обществени служащи, здравни и медицински експерти, служители на реда, прокурори, юристи и други

“Искрени благодарности  на всички, на NOVA, на изпълнителите, на почетното жури, изключително на всички деца, какви специфични гении! Благодаря и на всички фенове, за цялата поддръжка и принос, за това, че отворихте сърцата си, с цел да подкрепите едно общество без принуждение. Благодаря ви, че се застъпихте за най-уязвимите деца в България и помогнахте те да бъдат в сигурност ”, - каза  от сцената Кристина де Бройн, представител на УНИЦЕФ в България.

„ Като обществено виновна компания, Нова Броудкастинг Груп постоянно е подавала ръка на значими начинания в помощ на уязвими групи от българското общество. Радвам се, че за поредна година взаимните ни старания с УНИЦЕФ България реализираха впечатляващи резултати. Правата и благополучието на децата в България са от първостепенно значение и ще продължим да поддържаме дела, които обезпечават тяхното по-добро и несъмнено бъдеще ”, показа Стефана Здравкова, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

„ Като две капки вода “ към този момент 12 години е номер 1 шоу за развлечение в България. Но това да си на върха носи и своите огромни отговорности – а точно, че би трябвало да даваме добър образец. И ние се радваме, че имахме опция да помогнем на УНИЦЕФ в идеите им към този момент втора поредна година “, сподели Кирил Киров – Кико, продуцентът и досегашен режисьор на „ Като две капки вода “.

Победата в благотворителния епизод сграбчиха Софи Маринова и дребната й партньорка Валентина, които трогнаха феновете в залата и пред екраните с осъществяването на „ Скитница “ в облика на Лили Иванова. Емоционален край на шоуто сложиха дребните гении от “Бон-Бон ”, които събраха за общо осъществяване на песента “Да бъдеш добър ” всички участници, журито - Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Магърдич Халваджиян, както и обичаните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР