Благотворителният мини сезон на Като две капки вода за всяко

...
Благотворителният мини сезон на Като две капки вода за всяко
Коментари Харесай

23 500 нови месечни дарители подкрепиха старта на Като две капки вода за всяко дете

Благотворителният мини сезон на " Като две капки вода за всяко дете ", проведен взаимно от Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ България, започва с впечатляващи резултати. Над 23 500 нови месечни донори застанаха зад идеята " ЗаКрила за всяко дете ", ориентирана към тематиката за предварителната защита и закрилата на децата от принуждение. Детският фонд на Организация на обединените нации напомня тревожните резултати от национално представително изследване* на насилието над деца в България, съгласно което всяко второ дете е претърпяло някаква форма на принуждение. Благодарение на донорите ще бъде подкрепено действието на три детски центъра за покровителство и протекция " Зона ЗаКрила " в София, Шумен и Монтана. Част от средствата ще бъдат изпратени за потърпевшите деца и фамилии от опустошителното земетресение в Турция и Сирия.

Дуетните осъществявания на осемте звездни участници с надарени деца в първата вечер на " Като две капки вода за всяко дете " развълнуваха близо 900 000 фенове. Почти 40% от всички гледали телевизия по това време са избрали специфичното издание на обичаното шоу, в което огромната победа сграбчиха Тити Папазов и 8-годишният Васил Кънев с прочувствената реплика на Емил Димитров и песента " Ако си дал ". " Аз съм тук, с цел да се болестите с добрина в тези три дни ", показа Тити Папазов.

Орлин Павлов, Любо Киров, Графа и надарените деца от " Бон-Бон " дадоха мощен старт на шоуто с осъществяване на обичаната ария " Заедно ". След това тримата водещи – Ани Салич, Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро посрещнаха на сцената специфичното жури на благотворителния сезон в състав Илиана Раева, Веско Ешкенази, Николай Дойнов и Магърдич Халваджиян.

Първи в облик влязоха Калин Врачански и Александър Марков, които се превъплътиха в Рей Чалрз. След това Краси Радков и Георги Цветанов раздвижиха публиката в студиото с " Bomba ” на King Africa. Тити Папазов и Васил Кънев развълнуваха с прочувственото осъществяване на " Ако си дал " на великия Емил Димитров. Първият женски дует, който се качи на сцената, бе този на Маги Джанаварова и Богомила Янева, които бяха усвоили всяко придвижване на Тина Търнър. Ненчо Балабанов и Георги Димкин влязоха в кожата на Енрике Иглесиас, а незабавно след тях Вики Терзийска и Алина Данчева подариха на феновете и публиката осъществяване на песента " Играя стилно " на Мария Илиева. Две от дамите се провокираха с мъжки облик – Люси и Елизабет Кирова се трансфораха в Краля на попа Майкъл Джексън. В края на вечерта ДесиСлава и Елена Василева накараха феновете да настръхнат с трогващото осъществяване на националната ария на Стефка Съботинова – " Притури се планината ".

Тази вечер в 20:00 ч. по NOVA благотворителният мини сезон " Като две капки вода за всяко дете " продължава с идеята, посветена  на децата, които не могат да приказват, с цел да получат късмет да поддържат връзка и учат. " Глас за всяко дете " на УНИЦЕФ има за цел да поддържа непосредствено още 500 деца в България, в това число като им обезпечи и персонални средства за връзка. Още 1 500 учители, експерти и родители от цялата страна ще бъдат подготвени да употребяват методите за спомагателна различна връзка като безплатното приложение C-board. и ще стартира развиването на стратегия за създаване на потенциал на национално и локално равнище за разпространяване на модела във всички 28 области в страната.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР