Благотворителната кампания, която обявихме в подкрепа на бременната Сийка Стоева

...
Благотворителната кампания, която обявихме в подкрепа на бременната Сийка Стоева
Коментари Харесай

Д-р Събев от Смолян дари кръв и събра пари за болна бременна жена

Благотворителната акция, която обявихме в поддръжка на бременната Сийка Стоева от село Вишнево е сполучлива. Вчера на апела ни за помощ се отзоваха 41 кръводарители. Освен това се събраха три пъти повече средства от нужните за възобновяване на здравните й права. По сметката на бъдещата млада майка са набрани 2920 лв., заяви доктор Красимир Събев, който провежда акцията.

Жената е бременна в 5-тия месец и имаше потребност от преливане на кръв с негативен резус фактор, поради невисок хемоглобин.  Анестезиологът доктор Събев също е измежду кръводарителите. 

(Д-р Събев с бременната Сийка Стоева)
29-годишната жена е с прекратени здравни осигуровки за интервала 2016-2020 година, общо 35 месеца. За да й бъдат възобновени здравните права, беше нужна сумата от 1000 лева. 

„ От сърце благодаря на всички, които се отзоваха на нашия апел за съпричастност, както от свое име, по този начин и от името на бъдещата майка. За следващ път родопчани доказахме, че одобряваме непознатата болежка като своя, че сме подготвени отделим от залъка си, да загърбим персоналния си комфорт и да се отдадем на идеята добротворчество, без да чакаме нищо в подмяна. Не мога да не съм благополучен в общественост от такива хора. Прекланям се пред всички вас, другари “, сподели доктор Събев. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР