Благотворителна изложба-базарДа сбъднем една мечта“, в полза на Стефчо, ще

...
Благотворителна изложба-базарДа сбъднем една мечта“, в полза на Стефчо, ще
Коментари Харесай

Ще подкрепим ли малкия Стефчо да проходи отново

Благотворителна изложба-базар„ Да сбъднем една фантазия “, в интерес на Стефчо, ще се организира на 16 и 17 март от 17.30 до 20.00 часа в Регионална библиотека „ Пейо Яворов “. Инициативата е на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните в Бургас.



В самодейността досега се включиха Регионалната библиотека „ Пейо Яворов “,Центърът за обществена рехабилитация и интеграция „ Сан Стефано “ и читалище „ Съгласие 1905 “ вБългарово. ученичка от НЕГ „ Гьоте “ иродители на консуматори на ЦСРИ „ Сан Стефано “.

Всички, които също желаят да се причислят към донорите с положителни сърца и да оказват помощ на дребния Стефчо, могат да посетят офиса на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните в Бургас на адрес: ул. „ Оборище “ № 109 /партер/, всеки ден от 09.30 до 17.00 часа.

Дарените пари ще бъдат преведени по сметката за Стефчо, а останалите произведения от изложбата ще продължат да се оферират онлайн и средствата още веднъж ще бъдат дарени.

7-годишният Стефан получава контузия в гръбначния дирек преди година след тежка злополука. Губи сензитивност и придвижване от гърдите надолу. Следконсултации с лекари излиза наяве, чешансът за възстановяванее самосинтензивна рехабилитация в профилирана клиника. Такива има в Германия, Словакия и Израел, които разполагат с инсталация и експерти, подобаващи за положението му. На Стефан ще са му нужни серия от сходни сесии годишно, с цел да има смисъл и резултат лекуването му.

Вече са поръчани специфични протези за крачетата, които да държат ставите изправени и да се избегнат контрактури и затруднения, които са на стойност 1300 лева Необходимо е да се поръчат още два типа протези, с които той да може да бъде изправян поетапно, които възлизат на стойност над 30 000 лева

Можете да дарите средства за лекуването му и по банковата сметка:

Да помогнем на Стефчо да проходи
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР