Благотворителен турнир по мини футбол се организира на 1 и

...
Благотворителен турнир по мини футбол се организира на 1 и
Коментари Харесай

Футболен турнир с кауза в Димитровград

Благотворителен шампионат по мини футбол се провежда на 1 и 2 декември 2018 година в Димитровград. Началото е от 12:00 часа. Надпреварата ще се организира на изкуственото игрище на стадион „ Раковски ” и в нея ще вземат участие пет тима. От Димитровград ще се включат Кво да ви кажа, ДГ*, ПИМ. От Хасково ще вземат участие Мама вихър, а от Харманли - Герганин извор (Бисер).

Каузата, която ще поддържат играчите е за лекуването на 7-годишният Ангел Гачев от Харманли. Детето страда от сарком на меките тъкани, а диагнозата е сложена през ноември 2017г. След извършено лекуване заболяването е овладяна, само че при надзорен обзор през октомври тази година е открито, че има рецидив. Затова фамилията се нуждае още веднъж поддръжка. Всички събрани досега средства са изразходвани за имунотерапия на детето. Хранителните добавки, които Ангел приема за месец костват над 1000 лева

И предходната година тимове по мини футбол от Хасковска област проведоха благотворителен шампионат в Димитровград. Той бе в поддръжка на две нуждаещи се от лекуване деца - Радост и Габи. Тогава бяха набрани близо 1 700 лева Идеята на основателите е конкуренцията да стане обичайната за началото на декември.
Всеки, който желае да помогне, може да го направи посредством дарителската сметка на детето:

„ Банка ДСК “ клон Харманли

BIC: STSABGSF Титуляр: Ангел Ангелов Гачев

IBAN: BG52STSA93000025003523

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР