Благотворителен концерт в подкрепа на Венци Благоев Венциславов организира Община

...
Благотворителен концерт в подкрепа на Венци Благоев Венциславов организира Община
Коментари Харесай

Борис Дали, Иван Дяков и Кольо Македонеца с благотворителен концерт в Симитли, в подкрепа на Венци  Венциславов 

Благотворителен концерт в поддръжка на Венци Благоев Венциславов провежда Община Симитли на 24 юли от 20. 00 часа на площад „ Септември “ в града. Участие в програмата ще вземат Борис Дали, Иван Дяков и Ивана Дякова, Кольо Македонеца, Малин Домозетски и други.

В поддръжка на Венци ще бъдат ситуирани и кутии за дарения, които ще може да намерите в разнообразни заведения и търговски обекти на територията на град Симитли и селата! Също по този начин ще бъде проведен благотворителен футболен шампионат, който ще се организира на 30 юли, както и акция за набирането на хартия, остаряло желязо и излезли от приложимост електроуреди!

Припомняме, че Венци незабавно се нуждае от средства за започване на лекуване в турската клиника Liv hospital.

През месец април 2020 година Венци претърпява тежка злополука с мотор, в резултат на която гръбначният му дирек е строшен. Следват голям брой рехабилитации в разнообразни клиники, само че приложеното лекуване не дава нужния резултат.

Венци въпреки всичко получава вяра от турската клиника Liv, която му предлага лекуване посредством 2 вливки на стволови кафези за 15 дни с цялостна анестезия + 5 сеанса физиотерапия и 5 сеанса озонотерапия през този интервал.

След всяка вливка се реализира 1 вечер престой в болница. Пакетна цена за всяка една вливка - 11 000 евро ( включва ПСР за пациента, прегледа с анестезиолога и кръвните проучвания, които ще назначи преди вливката, 1 вечер престой, 5 сеанса физиотерапия и 5 сеанса озонотерапия). Общо за двете вкливки са нужни 22 000 хиляди евро.

След лекуването в турската клиника, Венци ще се нуждае от спомагателни средства и за рехабилитация.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР