Благотворителен концерт в подкрепа на Украйна се провежда на площад

...
Благотворителен концерт в подкрепа на Украйна се провежда на площад
Коментари Харесай

Благотворителен концерт в София каза С вас сме на Украйна

Благотворителен концерт в поддръжка на Украйна се организира на площад " Батенберг " в София. Мотото на събитието е " С вас сме ". Сред участниците са известни български рок групи, както и музиканти от Украйна. Организатор е Васко Кръпката.

Рокът е на първо място музика на свободата, по тази причина и музикантите взеха решение да изразят по този метод поддръжката си към Украйна.

Концертът е благотворителен. Събраните средства ще са в помощ на потърпевшите от войната Украйна, както и на бежанци.

Съпричастност и взаимност към храбрия украински народ, нашите братя и сестри, това желаеме да изразим, споделиха пред " Говори в този момент " музикантът Васко Кръпката и писателят Захари Карабашлиев.



Не желаеме хората по света да считам, че надали не България поддържа войната, безапелационен е Кръпката.

Ние не сме част от някаква страна, набедена за русофилска. Не сме плебеи на дезинформацията. Въпросът е на живот и гибел - на положително и зло. Добро е свободата, неприятно е тиранията. Тиранията сега са едни хора, които бомбардират градове, добави Карабашлиев.

Аз дойдох в България, когато запчона войната преди един месец. Започнаха да бомбардират блока до къщата ми. Ние не вярвамхме до последно, че в 21 век това може да се случи. Ние дойдохемв България доста стесирани и нашите деца не знаят каво е сирена и какво е това война. Това е извънредно! Скъпи българи, аз доста благодаря за поддръжката и вашето положително сърце, сподели украинската певица Катерина Божинска.

Сн. БГНЕС





Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР