Благотворителен концерт в подкрепа на Пеньо Пенев организират на 18

...
Благотворителен концерт в подкрепа на Пеньо Пенев организират на 18
Коментари Харесай

Благотворителен концерт в подкрепа на болен съгражданин организират горнооряховски ученици

Благотворителен концерт в поддръжка на Пеньо Пенев провеждат на 18 декември (понеделник) учениците от СУ „ Вичо Грънчаров “. 38-годишният мъж страда от остра левкемия. Болестта се развива бързо, а средствата, нужни за лекуването му са непостижими за фамилията.

Под надпис „ Да изплетем топлота “ на сцената в Зала 1 на Общината ще излязат Мажоретният състав на учебното заведение, Преслава Георгиева, Балет „ Грация “. В програмата ще вземат присъединяване още Вокална група при СУ „ Вичо Грънчаров “, Вокална група „ Славейче “, Балет „ Ксани денс “, Балет „ Калина “ и Клубът по спортна акробатика „ Акро нова “.

Концертът ще стартира от 18.00 ч. „ Децата приготвиха благотворителната самодейност с огромно предпочитание. Сами направиха плакатите и поканите за концерта, подготвили са доста приятни изненади “, споделят учителите им и канят горнооряховчани да дойдат на концерта и по този начин да се причислят към благородната идея.

Благотворителният концерт се провежда със съдействието на Община Горна Оряховица.

Инициативите в поддръжка на Пеньо Пенев не престават. На 20 декември от 18.30 ч. в Зала 1 на Общината ще се състои благотворителен концерт, проведен от НЧ „ Братя Грънчарови – 2002 “.

38-годишният мъж сега се намира в клиника в Турция, където организира химиотерапията. Добрата вест от там е, че една от сестрите му – Силвия, ще бъде донор на стволови кафези, защото сред двамата има 100 % съгласуемост.

Може да подкрепите Пеньо към този момент и с DMS PENYO на номер 17777.

За набиране на средства за лекуването му е открита дарителска банкова сметка:

BIC: UBBS BGSF

IBAN: BG71UBBS80021063534140

ОББ АД

Пеньо Павлов Пенев

Горна Оряховица

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР