Благотворителен концерт на P.I.F. ще се състои в събота (6

...
Благотворителен концерт на P.I.F. ще се състои в събота (6
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов се включва в благотворителен концерт на P.I.F.

Благотворителен концерт на P.I.F. ще се състои в събота (6 ноември) в Joy Station, Студентски град. Повече за неговата организация и идея споделиха Люба Пиперова, брачна половинка на Димо Стоянов, и китаристът на P.I.F. Иван Велков, които гостуваха в студиото на " Тази заран ".

" Ненчо Балабанов ни се обади, защото знаеше, че вършим подобен трибют на " Депеш Мод ", и изрази предпочитание, да създадем дружно с него един подобен концерт, с който и да почетем Димо ", сподели Иван Велков.

" Ние прегърнахме тази концепция и ще я създадем в интерес на фамилията на Люба и Димо ", добави той.

" Това е една добра идея и един добър мотив да си спомним за Димо, защото с изключение на да създадем трибют на " Депеш Мод ", ще свирим и песни на P.I.F. ", сподели китаристът.

" Въпреки че мина доста време, аз към момента не мога да възприема прочувствено какво тъкмо се случва ", показа Люба Пиперова.

" Димо в действителност непрекъснато участва на всички места. Всичко към нас е обвързвано с неговата сила ", сподели Иван.

" Този човек би трябвало да остане до нас в сърцата ни, тъй като това, което е направил, си заслужава ", добави Велков.

" Вкъщи си пускаме доста постоянно песните. На децата им харесва да слушат по-веселите песни. Малката Елиза сега е влюбена в песента " Огън ", показа Люба.

" За всички ни е мъчно да бъдем на тези участия, повече от тях ги изкарвам в рев ", добави тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР