Благотворителен базар с ръчно изработени мартеници в подкрепа на 42-годишния

...
Благотворителен базар с ръчно изработени мартеници в подкрепа на 42-годишния
Коментари Харесай

Благотворителен базар в помощ на Георги организират читалища...

Благотворителен базар с ръчно направени мартеници в поддръжка на 42-годишния татко на две деца Георги Янков, който се нуждае от скъпо лекуване, провеждат читалищата от община Димитровград.

Базарът ще е на 27 февруари пред спортна зала " Младост " от 9ч. до 16ч. и ще продължи на 28 февруари пред постройката на общината от 9ч. до 17 часа, осведомят уредниците. Те са получили и публично позволение от димитровградската администрация за осъществяване на базарите.

Всички средства, събрани от продажбата на мартениците, ще бъдат преведени по оповестената от фамилията на Георги сметка.

Георги Янков от Димитровград наскоро е диагностициран с рак на плеврата. Лечението, което му назначават, включва химиотерапия и имунотерапия. Здравната каса обаче, не покрива имунотерапия за това заболяване. Само за първия курс са нужни 14 000 лева.- средства, с които фамилията не разполага и по тази причина започва благотворителна акция за събиране на нужната сума.

Моля Ви, който може- дано ни помогне! Благодаря Ви авансово и бъдете здрави, написа брачната половинка на Георги Теодора Гешева.

За дарения е открита банкова сметка:
Банка ОББ
Банкова сметка: BG56UBBS80021021166750
Георги Александров Янков
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР