Благомир Коцев – кандидатът за кмет на Варна от ПП/ДБ, спуснат

...
Благомир Коцев
– кандидатът за кмет на Варна от ПП/ДБ, спуснат
Коментари Харесай

Благомир Коцев завзе листата на ПП/ДБ с лейтенанти от „Хоризонт” 


Благомир Коцев – претендентът за кмет на Варна от ПП/ДБ, спуснат от Кирил Петков и Даниел Лорер, е вкарал в общата листа за съветници на розовата коалиция всичките си лейтенанти. Те заемат разнообразни постове в бизнесдинастията „ Хоризонт ”. През годините са потвърдили своята честност и лоялност. Благомир Коцев, който формално не има никакви дялове в навързаните като свински вътрешности компании и офшорки на династията „ Хоризонт ”, движи бизнеса си точно посредством тях.

Най-важният е Николай Стефанов. Той е освен втори в листата на розовите шарлатани от ПП/ДБ, но е и дясна ръка на Благомир Коцев за всичко. Стефанов е координатор на Промяната за Варна, зет е на Коцев и татко на детето на сестра му Биляна. Той движи фирмените му каузи в сдруженията, в които му е трансферирал собствеността си. Николай Стефанов беше началник на бежанския център в Спортна зала за украинците, бягащи от войната. На този пост той бе назначен персонално от Благомир Коцев като областен шеф. Стефанов е съучастник и във компанията – скришен притежател на кораба „ Царевна ”, който бе заклещен в пристанището на Мариупол.

Йордан Кателиев е също от безнесдинастията „ Хоризонт ”. Той е съучастник на Николай Стефанов и шеф в общата им компания „ Строителна компания „ Хоризонт ” ООД, където една трета от дяловете са трансферирани от Благомир Коцев на сетра му Биляна. Гавазинът Юрджан Ахмед пък е бил съучастник на Благомир Коцев и Николай Стефанов във „ Ахилеос Шип Мениджмънт ” ООД, преди да бъде трансферирано напълно на Николай Стефанов. Той е съучастник и в частната охранителна компания „ Рестлинг Секюрити ”, която пази комплекса „ Хоризонт ”. Неин шеф пък е Илия Коев, който е под №13 в кандидатската листа на ПП/ДБ.

Като областен управител Благомир Коцев назначи и двамата на държавен щат като технически сътрудници. Всъщност те бяха водачи и телохранители на Коцев, защото имат разрешителни за оръжия. Двамата джиткаха със синя лампа, до момента в който возеха Коцев из града. Освен това с държавни карти зареждаха с гориво украински рейсове и частни коли на Промяната.

Филип Спасов пък е готвачът на Благомир Коцев. Той е наследник на Валентин Спасов – приватизаторът на Хлебозавода по Костова време. Днес Филип е съучастник с татко си в три фирми за хотелиерство, ресторантьорство, хлебопроизводство и сладкарство, в които даже е и шеф. На последното 45-о място в листата се мъдри Павел Попов, активист на Промяната. Той беше заместител и дясна ръка на Благомир Коцев като областен шеф. Лейтенантите от бизнесдинастията „ Хоризонт ” избутаха в ъгъла на листата известни имена от Демократична България, доста от които са на неизбираеми позиции. В бъдещия Общински съвет Благомир Коцев, който е лидер на листата и ще влезе в него, ще има послушни съветници, които ще са овладели напълно синьо-розовата група в Общински съвет и ще трансфорат хората на Демократична България в нея в безгласни букви, оповестява Varnanovini.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР