Благоевградският депутат Росен Желязков е отказал да оглави служебното правителство,

...
Благоевградският депутат Росен Желязков е отказал да оглави служебното правителство,
Коментари Харесай

Благоевградският депутат Р. Желязков ще води кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в Пиринско, отказа поста служебен премиер

Благоевградският народен представител Росен Желязков е отказал да оглави служебното държавно управление, той е предпочел още веднъж да оглави листата на Политическа партия ГЕРБ в Пиринско на идните парламентарни избори. За длъжностен министър председател се спряга шефът на Сметната палата Димитър Главчев. Росен Желязков към този момент няколко мандата е народен представител от Пиринско, като лидер на листата на герберите.

Трябва да се признае, че макар,че не е локален Желязков е добре признат в района, за времето, в което водеше листата той опозна проблемите на локалното население и с него отпред ГЕРБ реализираше положителни резултати в Благоевградска област. Най-слаби бяха резултатите в регионалния център Благоевград,който няколко години подред няма депутат.

Новината, че ще има още веднъж парламентарни избори разбърка пасиансите и като че ли работата по всички значими инститции в региона внезапно замря, тематиката е подготовката за следващите изтощителни избори.

Раздвижаха се политиците, които възнамеряват събрания и умуват кои да са новите кандидат-депутати. Коментарите са, че тези избори ще трансформират съществено политическата обстановка у нас, а и в област Благоевград. Очаквайте детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР