Благоевградчанинът Любен Шумерски стана горд собственик на чисто ново Ауди,

...
Благоевградчанинът Любен Шумерски стана горд собственик на чисто ново Ауди,
Коментари Харесай

Случайно ли е?! Благоевградчанинът Л.Шумерски за пореден път открива Ауди-то в снега над Банско, той бе печелившият и през 2017-та

Благоевградчанинът Любен Шумерски стана горделив притежател на чисто ново Ауди, откакто съумя да завоюва огромната премия в играта " Ловци на съкровища ", и изрови от снега сандъка с ключовете на новия автомобил.. Това се случи в деня на тържественото разкриване на зимния сезон в Банско.

Оказа се, коледно знамение е споходило Шумерски, защото за повторно печели в тази игра и става горделив притежател на второ Ауди 3, " през вчерашния ден,в денятържественото разкриване на ски сезона, след години спиране поради коронавирус пандемията.

Традиционно концесионерът на пистите в града под Тодорка приготвя куп изненади за туристите под формата на занимателни игри и развлекателна стратегия. Гостите им ровят в снега да търсят съкровища, в друга игра търсят монети и по този начин обичайно този ден е трансфорат в същински атракцион за туристите при започване на ски сезона.

Изненадващо през вчерашния ден чисто новото Ауди още веднъж завоюва Любен Шумерски, който 5 години по-рано отново бе щастливият печеливш на автомобила.През 2017-та късметлията показа, че ще подари колата на сина си, който карал курсовете за водач в този миг, беше въодушевен в първите му думи пред медиите, станали очевидци на шанса, който го споходи.

Вчера той още веднъж сграбчи Ауди-то и никой от уредниците не заяви, че това се случва за повторно. Ако е инцидентно, това е щур шанс и новината е, че за повторно един и същи човек печели автомобила. т. е Шумарски е притежател на две чисто нови коли от марката Ауди.

Злите езици не имат вяра в чудеса и пропущат известни подозрения към това, дали има, или няма дарен автомобил, и че нещата с облагата не са инцидентни. Ако обаче,човекът просто е заплашителен късметлия, му пожелаваме да си кара идентичните коли със здраве и доста шанс

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР