Blagoevgrad24.bg Телефонни измамници сгафиха яко, звъннаха на варненски прокурор. Това стана

...
Blagoevgrad24.bg
Телефонни измамници сгафиха яко, звъннаха на варненски прокурор. Това стана
Коментари Харесай

Телефонни измамници сгафиха яко, звъннаха на прокурор! Вижте схемата и капана!

Blagoevgrad24.bg Телефонни измамници сгафиха крепко, звъннаха на варненски прокурор. Това стана ясно на днешния брифинг в кабинета на районния прокурор, съобщи кореспондент на Varna24.bg . На него детайлности даде говорителят на Районна прокуратура Вяра Алексиева:

Вчера, до момента в който е изпълнявал служебните си отговорности, на варненски прокурор е позвънил мъж, който се е показал за служител на реда от " Общинска полиция ". Прокурорът е видял, че се изписва номер на румънски оператор. Досетил се, че е телефонен измамник. Разиграна е скица. Прокурорът е влезнал в роля на жертва и е уведомил сътрудника си, оттова е задействан проект за деяние. Прокурорът е излъгал, че има 7000 лева в банка. По-късно второ лице влиза в схемата, което се показва за доктор. Дори насочва закани. 5 часа са продължили разговорите на жертвата с измамниците.

Зад Централна поща е арестувано лице на 79 години от Варна. Извършено е претършуване в дома на лицето. Намерени са 500 лева и други движимости от друга машинация.

Цялото изявление вижте в прикаченото видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР