Blagoevgrad24.bg Над планините ще има по-значителни увеличения на облачността, на места

...
Blagoevgrad24.bg
Над планините ще има по-значителни увеличения на облачността, на места
Коментари Харесай

Новата седмица започва със слънце и... още дъжд

Blagoevgrad24.bg Над планините ще има по-значителни нараствания на облачността, тук-там с краткотрайни превалявания, в обособени региони съпроводени с гръмотевици.

По върховете ще бъде мъгливо. Ще духа сдържан до мощен, единствено по най-високите елементи краткотрайно плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19, на 2000 метра - към 12 градуса.

Във вторник и сряда ще доминира слънчево време. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има през нощта против вторник над северозападните региони, а след обяд във вторник над Южна и Североизточна България.

На места там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Има нараснала възможност за местни интензивни превалявания. Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса, малко по-високи в Горнотракийската равнина.

В сряда следобедни краткотрайни валежи ще има основно в Рило-Родопската област. Вятърът ще придобие северна съставния елемент, ще бъде слаб до сдържан. Дневните температури напълно едва ще се намалят.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР