Blagoevgrad24.bg Минути след 16 часа днес, пред сградата на ОД на

...
Blagoevgrad24.bg
Минути след 16 часа днес, пред сградата на ОД на
Коментари Харесай

Вътрешният министър засипа с похвали полицията: Справиха се прекрасно при срещата на върха, няма забележки

Blagoevgrad24.bg Минути след 16 часа през днешния ден, пред постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна, се организира брифинг на министъра на вътрешните работи Валентин Радев и основен комисар Младен Маринов - основен секретар на министерството. Поводът е годишният отчет-анализ за активността на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Варна за 2017 година, съобщи кореспондент на Varna24.bg . На мястото присъстваха и кметът на Варна Иван Портних и регионалният управител Стоян Пасев.

" Общо взето ОДМВР- Варна добре се показва. Направи ми положително усещане, че всичко се показва в един 10-годишен дълготраен интервал, какво се случва по другите закононарушения. Статистиката в Министерство на вътрешните работи става все по-обективна. Варненските сътрудници се оправят все по-добре. Имаше огромни похвали за варненската полиция при вчерашната среща на върха. Нямаше никакви забележки от нашите посетители. ", сподели върешният министър.

" Пращаме служители на реда по морето и това лято, ще го създадем съответно, както постоянно сме го правили. Варна и Бургас са основни в тази тенденция. "

Вижте повече в прикаченото видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР