Blagoevgrad24.bg Масов бой между шестокласници от две съседни училища заради обида

...
Blagoevgrad24.bg
Масов бой между шестокласници от две съседни училища заради обида
Коментари Харесай

Масов бой в двора на училище в Бургас, причината - обида в интернет

Blagoevgrad24.bg Масов пердах сред шестокласници от две прилежащи учебни заведения поради засегнатост в интернет чат. Инцидентът е станал в сряда, в двора на учебно заведение "Васил Априлов " в Бургас. Малко след 18 часа на 10 януари, единствено на метри от вратата на учебното заведение, девойки и момчета причакват излизащите от час шестокласници.

"Три девойки от моето учебно заведение и три девойки от другото учебно заведение - като групата от другото учебно заведение е била 10-15 възпитаници. Поводът за това е отправяне на обиди в една от обществените мрежи или по тъкмо така наречен "чат лайв ", изясни Марияна Стефанова, шеф на учебно заведение "Васил Априлов ", представена от Нова телевизия.

Сериозно потърпевши деца няма, само че има такива, отнесли пестник и ритници по простъпка. "Ами, тъй като ме объркаха с друго момиче, което желаеха в действителност да бият. Удариха ми няколко шамара и ме хванаха за врата ", споделя Йоана от 6-и клас.

Охраната на учебното заведение не съумяла да предотврати случая. "Аз не съм видял бито дете. Покажете ми едно бито дете ", сподели охранителят Тодор Михалев.

"Удряха ме в краката, удариха ми два шамара. Казаха ми, че съм дребно хлапе и споделиха да си потеглям незабавно ", споделя Георги от 6-и клас.

На място пристигнала и полиция. Тази заран са извършени срещи с родителите на потърпевшите деца.

"За мен беше доста забавно да чуя от родителите, че някои от тях не знаеха, че децата им имат профили в обществените мрежи ", изясни директорката на учебното заведение. Родителите обаче са обезпокоени от случилото се.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР