Blagoevgrad24.bg Към днешна дата няма как чадърите на плажа да са

...
Blagoevgrad24.bg
Към днешна дата няма как чадърите на плажа да са
Коментари Харесай

Бивш председател на туризма: Няма как чадърите на плажа да са безплатни

 Blagoevgrad24.bg Към днешна дата няма по какъв начин чадърите на плажа да са безвъзмездни. Това е решение, което би трябвало да бъде взето по предложение на Министерството на туризма от Народното събрание, а досега не е направено.

Това изясни в " Тази заран “ Анелия Крушкова, някогашен ръководител на Държавната организация по туризма.

" Проблемът с чадърите всяка година ни тормози и двете страни, които са в този действителен бизнес – хотелиери и концесионери, би трябвало веднъж вечно да схванат, че казусът е в тези дребни неща, които унищожават нашата отмора “, разяснява Крушкова.

Тя изясни, че не е ясно какъв брой хотела ще отворят това лято. Според нея доста ясно би трябвало да бъде казано, че сме сигурна туристическа дестинация и тук е ролята на страната.

" Ако те ясно излязат и разгласят това, считам, че доста от туристическите представители в чужбина ще се извърнат към нас с готовност да докарат своите туристи тук “, на мнение е специалистът.

Според нея доста ясно би трябвало да бъде казано, че сме сигурна туристическа дестинация.

" Тази година, повече от всяка друга година, туризмът е политика, изключително за Русия. Според мен министър Балтова би трябвало да замине за Русия, да води договаряния и да обезпечи тези самолети, които ще докарат съветските туристи. Това е част от политиката на една страна и част от договарянията, които се водят всяка една година “, разясни Анелия Крушкова.

Тя е на мнение, че шпионският скандал с Русия обезателно ще рефлектират върху туризма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР