Blagoevgrad24.bg Хората с увреждания и техните близки са все по-близо до

...
Blagoevgrad24.bg
Хората с увреждания и техните близки са все по-близо до
Коментари Харесай

Хората с увреждания са все по-близо до заветната цел след среща с премиера

Blagoevgrad24.bg Хората с увреждания и техните близки са все по-близо до заветната цел – обективни обществени помощи. Това стана допустимо след срещата на участниците от палатковия лагер в Бургас с премиера Бойко Борисов, за която Burgas24.bg. заяви.

Припомняме, че през вчерашния ден те участваха на откриването на четирилентовия път Поморие-Слънчев бряг, с цел да синтезират настояванията си пред министър-председателя. След близо 30-минутен диалог стана ясно, че идната седмица Борисов ще ги одобри в кабинета си.

  " Чакам ги във вторник или сряда. Кметът на Бургас ще ги докара в София, с цел да показват своите оферти ", даде обещание министър председателят. След вълната от неодобрение и поредицата от митинги, това е първият сериозен прогрес за хората с увреждания.

" Отделят се големи средства за опазване на здравето, ТЕЛК, инвалидни пенсии, за обществени служби, само че в последна сметка те не стигат до хората. Има недоволни. Това са пари на данъкоплатците, те не зависят от мен. Всички са единомислещи, че не става въпрос за повече пари, а за по-правилното разходване ", съобщи Борисов след диалога с представители на палатковия лагер.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР