Blagoevgrad24.bg БЗНС, с лидер Николай Ненчев, излезe с позиция за вчерашния

...
Blagoevgrad24.bg
БЗНС, с лидер Николай Ненчев, излезe с позиция за вчерашния
Коментари Харесай

Николай Ненчев: Цинизмът на създадения от комунистите олигарх не може да определя дневния ред

 Blagoevgrad24.bg БЗНС, с водач Николай Ненчев, излезe с позиция за вчерашния цирк с предприемача Васил Божков, Сашо Диков и въобще акциите на футболния клуб " Левски ".

" Цинизмът на основания от комунистите олигарх не може да дефинира дневния ред в страната и ориста на обичания на генерации футболен клуб " Левски “.

Като политическа организация, чиито членове са отстоявали демократичните правила с цената на свободата и живота си, изричаме възмущението си от опита посткомунистическия олигарх на хазарта да дефинира обществения живот в страната.

Цинизъм е един нарушител, основан от властта на комунистическите секрети служби и построил империята си за сметка на справедливия преход, да продължава да дърпа конците в България. Виждаме по какъв начин голям брой обществени фигури се ангажират със отбраната му, което компрометира само тях. За всички публицисти, политици и огромни престижи, които са куриери или представители на Божков, ще напомним, че съгласно публичното мнение Васил Божков-Черепа постоянно е бил с репутацията на незаконен началник.

черната търговия.

Намесата му в политическия и в обществения живот в България има само незаконен темперамент. Божков е типичен образец за задкулисието, обладавало не една институция, с цел да работи в негова персонална изгода и за сметка на публичния разцвет.

Обръщаме внимание, че когато футболните почитатели му бяха нужни за протестен напън против страната и с цел да избавят незаконния му бизнес, тогава Божков беше угрижен за тима. Когато култивираше и използваше ултрасите, с цел да му правят мръсните поръчки, тогава не джиросваше акции. Днес, когато почитателите на ПФК " Левски “ не могат да му свършат работа като група за напън против властта, когато се компрометира дефинитивно пред тях, той се подиграва със ориста на тима. Хора като Васил Божков освен не помагаха на българския футбол, а задълбочаваха корупцията и черната търговия.

Намесата му в политическия и в обществения живот в България има само незаконен темперамент. Божков е типичен образец за задкулисието, обладавало не една институция, с цел да работи в негова персонална изгода и за сметка на публичния разцвет. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР