Blagoevgrad24.bg >Получателите ще се уведомяват с SMS в деня на пристигане

...
Blagoevgrad24.bg
>Получателите ще се уведомяват с SMS в деня на пристигане
Коментари Харесай

Български пощи с нова услуга в сферата на електронната търговия

Blagoevgrad24.bg >
Получателите ще се уведомяват с SMS в деня на идване на пратката в определената от тях пощенска станция и тази пратка би трябвало да бъде взета от тях в период от седем календарни дни от приемането й в ПС.

Първоначално новата услуга ще се предлага в 19 пощенски станции на територията на град София, като до няколко месеца се планува услугата да обхване офисите на сдружението в огромните градове, а след това и в по-малките обитаеми места в страната. Списък на пощенските станции, в които се извършва услугата, се намира на уеб страницата на " Български пощи “ ЕАД.

" Български пощи " ЕАД все по-активно търси нови пазарни ниши, обогатява своето портфолио, развива се софтуерно и разнообразява активността си в отговор на възходящите потребителски условия. Електронната търговия ще продължи да генерира растеж на пратките, заради което сдружението създаде и внедри софтуерно приложение, належащо при доставката на артикули, поръчани посредством електронни магазини.

Партньорството с еMAG ще бъде придружено с реставрация и осъвременяване на част от офисите на " Български пощи “ ЕАД в София, с цел да дават отговор те на високите условия на потребителите на онлайн магазина, които търсят обезпечено улеснение и експедитивност при доставката на предстоящите колета.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР