Благоевград. Ученици от 1 до 4 клас от VII СУ

...
Благоевград. Ученици от 1 до 4 клас от VII СУ
Коментари Харесай

Благоевград: Ученици от VII СУ „Кузман Шапкарев“ се включиха в спортни предизвикателства, част от междуучилищния конкурс „Живей Здравословно“

Благоевград. Ученици от 1 до 4 клас от VII СУ „ Кузман Шапкарев “ взеха интензивно присъединяване в спортни провокации, които са част от междуучилищния конкурс „ ЖИВей ЗДРАВословно “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград. Общо 495 ученика се включиха в спортната самодейност, която се извършва по план „ Заедно сме по-силни и можем да бъдем положителни “.
Спортните провокации включваха осъществяване на стационна композиция от извършения с естествено-приложен темперамент. Учениците изпълняваха избрани задачи, обединени от благородни дела,като оказване на помощ и поддръжка на бедстващи туристи, сръчни строители, събиране на годишна продукция и други игри.
Проектът „ Заедно сме по-силни и можем да бъдем положителни “ има за цел да стимулира учениците да спортуват, като средство справяне с гнева и експанзията, за създаване на умения за отборност, дисциплинираност и обществено отговорно държание, образуване на неотстъпчивост към насилието и издевателството, възстановяване на взаимоотношенията в учебно заведение.
Конкурсът се провежда за поредна година от Местна комисия за битка с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните- Благоевград и Регионална здравна инспекция- Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР