Благоевград. По разпореждане на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов

...
Благоевград. По разпореждане на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов
Коментари Харесай

Благоевград: Започнаха мащабни действия по озеленяване и зацветяване на градските пространства

Благоевград. По предписание на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов стартираха огромни дейности по озеленяване и зацветяване в Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Сред първите места, на които се обогатява растителността, са градинката пред Национална агенция за приходите, коритото на река Благоевградска Бистрица, квартал „ Вароша “, площад ‚ „ Георги Измирлиев “. Обособени са цветни композиции пред пощата в Благоевград, пред зала „ 22 септември “, входовете и изходите на града, парковете в Благоевград. Освен в централна градска част, действия по озеленяване ще бъдат осъществени в кварталите на града. Зацветяването по кръговите кръстовища също ще бъде обогатено.
Оформянето на цветните композиции е част от политиката на управлението за по-красив Благоевград. Тази година в Бюджета на Община Благоевград са заложени три пъти повече средства за озеленяване на общински площи.
Общината моли за отговорно отношение и запазване на парковете и цветните композиции в града. При забелязване на нередности може да се подават сигнали на „ горещия телефон “ - 073/ 88 44 34.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР