Благоевград. Народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева,

...
Благоевград. Народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева,
Коментари Харесай

Народните представители от ГЕРБ - Благоевград се срещнаха със симпатизанти на партията от Сатовча и Гоце Делчев

Благоевград. Народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева, Александър Мацурев и Димитър Гамишев се срещнаха със симпатизанти на партията от Сатовча и Гоце Делчев. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Благоевград . По време на срещите бяха дискутирани настоящи проблеми в двете общини и бъдещата реализация на стратегически за развиването на региона планове. „ Правителството продължава своята работа по главните цели – обучение, повишение на приходите. Вече обявихме, че от идната година минималната работна заплата ще стане 510 лева, планувани са повече средства за опазване на здравето и за пенсии. Поетите задължения в секторите сигурност, просвета, спорт, районна политика към този момент започнаха ”, разяснява регионалният координатор на ГЕРБ - Благоевград и депутат Даниела Савеклиева.
Александър Мацурев и Димитър Гамишев дадоха отговор на въпроси, свързани с проблеми в двете общини в земеделието, програмата за развиване на селските региони, спортната инфраструктура.
Народните представители от ГЕРБ ще продължат визитите си в общините от Благоевградска област, с цел да оказват помощ за разрешаването на проблеми от локално и районно значение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР