Благоевград. Изключителен талант, техника и игра показаха футболистите и през

...
Благоевград. Изключителен талант, техника и игра показаха футболистите и през
Коментари Харесай

Благоевград: Изключителен талант, техника и игра показаха футболистите и през втория ден от шестото издание на Международен футболен турнир „Купите на община Благоевград“

Благоевград. Изключителен гений, техника и игра демонстрираха футболистите и през втория ден от шестото издание на Международен футболен шампионат „ Купите на община Благоевград “. И днешният ден бе изпълнен с страсти, а играчите демонстрираха дисциплинираност и великодушие на терена. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград .
Тимовете излязоха на стадиона в село Рилци, с цел да се борят за победа. Отборите на ФК „ Апоел “ и ФК „ Цървена звезда “ влязоха в оспорвана борба. По-добър на терена бе тимът на „ Цървена звезда “, които надвиха над противника си с резултат 3 на 1.
Последната среща за деня бе за ФК „ Динамо Загреб “, които излязоха на терена с ПФК „ Славия “. И двата тима играха почтено и качествено. И тук по-добрият победи. Мачът приключи с краен резултат 4 на 0 в интерес на „ Динамо Загреб “.
Срещите не престават и на следващия ден, като на терена ще забележим тимовете на ОФК „ Пирин “ в борба с ФК „ Войводина “. Вторият мач е с отборите на ФК „ Бенфика “ против ПФК „ ЦСКА “. Следобедните срещи ще бъдат сред тимовете на ФК „ Динамо Загреб “- ФК „ Апоел “ и ПФК „ Славия “- ФК „ Цървена звезда “.
Турнирът продължава до 1 септември, когато е и формалното закриване на стадион „ Христо Ботев “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР