Благоевград. Един от водещите клубове по Таекуон-До ITF в България

...
Благоевград. Един от водещите клубове по Таекуон-До ITF в България
Коментари Харесай

Благоевград: Таекуон-До клуб Фолкън вече провежда тренировки в модерна зала в парк „Македония“

Благоевград. Един от водещите клубове по Таекуон-До ITF в България - „ Фолкън “, към този момент организира тренировки в съвременна спортна зала в парк „ Македония “ в Благоевград. Това е следващата стъпка от страна на кмета доктор Атанас Камбитов в посока поддръжка развиването на спорта в Благоевград, оповестиха от пресцентъра на Общината . Залата за бойни спортове е съвременно оборудвана и дава отлични условия за осъществяване, както на подготвителна активност, по този начин и на надпревари.
До момента заниманията на клуб „ Фолкън “ протичаха в малко помещение, което създаваше дискомфорт за спортистите и техните треньори.
Капацитетът на новата зала ще разреши на клуба да бъдат направени нови графици, за улеснение, както на трениращите, по този начин и на родителите. В Таекон-до клуб „ Фолкън “ има над 200 спортисти, част от които сега се приготвят за Европейско състезание в Естония.
Осигуряването на оптимален комфорт на спортуващите е измежду главните цели на кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР