Благодаря за тази покана. Усилията, които правите, за да се

...
Благодаря за тази покана. Усилията, които правите, за да се
Коментари Харесай

Христо Иванов от ДБ: Държим на ЕС, НАТО, еврозоната и 3% дефицит


Благодаря за тази покана. Усилията, които вършиме, с цел да се сформира държавно управление, са извънредно значими. Това сподели съпредседателят на " Демократична България “ Христо Иванов на среща с " Продължаваме промяната “, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “. " На България ѝ би трябвало посока, ръководство, което да движи напред страната. Вашите старания да се откри най-голямото общо кратно, ще бъде извънредно потребно за страната. И в този смисъл, това че тук има празни столове, за мен е доста разочароващо. Отговорността изисква всички да участваме в тези старания.

Ние сме изпратили своето предложение, отчитаме, че в последна сметка крайната редакция на документа следва и откакто има краен вид, ние ще го обсъдим в нашите органи, добави Иванов.. " Но в действителност това ще бъде скъпо изпитание, с цел да забележим каква е посоката, в която страната ще се движи напред “.

Аз ще кажа няколко акцента, без да влизам в елементи. " Когато видите документа, ще прецените какво да вкарате. Фокусирали сме се върху ограничения, които считаме, че идващите 12 месеца би трябвало да се случат. Има два огромни репера, на които държим. Едното е нашата евроатлантическа ориентировка, другото задачата за влизане в еврозоната и третото е 3% недостиг. Демократична България не просто гледа на поръчката за 3% недостиг като на някакъв слоган, ние ще подхождаме по-консервативно към прогнозите по какъв начин може да се развиват процесите с оглед удържането на тази цел. Неравенството не знам дали ще можем да го излекуваме, само че значимият акцент е да създадем условия за всеки, който желае да просперира. Фокусирани сме върху конкурентоспособността и развиването на стопанската система. Ние сме за рационализация на българската войска. Считаме, че също би трябвало като обособен приоритет да се прегледа енергийната сигурност и независимостта на страната “. На първо място за нас ще бъде значимо да не изпускаме от взор конституционните промени, безапелационен е Иванов. " Върховенството на правото в България и доверието на нашите сътрудници. За нас ще бъде доста значим акцент възстановяване изискванията за бизнес среда “. Разчитаме, че когато става дума за демократизация на българския политически живот, част от това е понижаване на концентрацията на власт, добави още Иванов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР